Wpis z mikrobloga

Znowu wychodzi, że miałem rację. Jestem już do tego przyzwyczajony. Lewaki przychodzą i mówią "marianbaczal cfelu mylisz się bardzo" a ja na to "spokojnie, poczekajcie, zobaczycie, lewaki". I co? I znowu! Ciągle powtarzam, ze wykop.pl jest portalem naziwegetariańskim, zamordystycznym, brutalizującym debatę publiczną, faszyzującym, wspierającym homosekularyzm i przymusową eutanazję chorych na ospę. Ciągle mówię, że dzieją się tu rzeczy straszne. Ludzie znikają, inni dostają bana za koty na motorach, Cauka szaleje wrzucając judeobestiality. Nikt mi nie wierzył (poza @dreaper ale on jest dziwny). Tymczasem znowu okazało się, że mam rację! Patrzcie http://www.wykop.pl/link/2244072/wykop-banuje-uzytkownikow-ktorzy-zglaszaja-za-duzo-spamu/ Wykop.pl to dyktatura! Wykop.pl to socjalizm! Wykop.pl chce rządzić polskim internetem żeby przejąc władzę wpierw na Mazowszu a potem w całym kraju. Dlatego zaczęły się czystki. Banują uczciwych ludzi żeby nikt nie powiedział głośno Prawdy. A wiecie jaka jest prawda? Prawda jest taka, że wykop.pl jest stroną stworzoną żeby nas zniewolić i zmylić. Nie rzucam słów na wiatr! Wykop.pl to strona stworzona przez reptilian czuwające wężowe istoty. Pamiętacie Święto Niepodległości dzień radości dla wszystkich prawdziwych Polaków? Co był na wykop.pl? Flaga? Nie było flagi. Były reptiliańskie półksiężyce - symbol Nibiru Planety X. Nie dajcie się omamić pajęczynie kłamstw tkanej na wzór Żołnierza Wolności.

WSZYSTKICH NAS NIE ZBANUJECIE

ZBANUJCIE TYLKO CAUKĘ

#permdlacauki

#marianbaczalcontent
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach