Wpis z mikrobloga

@ortofosforan: jesli komputer traktujesz jak maszynkę do gier znaczy ze poziom gimnazjum lub LO komputer to praca nauka i gry tez ale nie jest do tego najważniejszy... Przez lata myslalem jak Ty ze komputer to jest zajebisty a konsole to gowno i jak na tym mozna grac.... Teraz kiedy jestem o wiele staraszy mam komputer do pracy jako narzędzie pracy a konsola służy do grania z kolegami z dziewczyna i
  • Odpowiedz
@Mika: a kto Ci do cholery broni podpiąć do komputera kilka padów? :D A poza tym to weź Ty się naucz pisać po polsku, bo nie mogłem rozszyfrować co napisałeś, toteż powątpiewam w to, że już skończyłeś szkołę i pracujesz.

Fakt, ma bluraya. I tyle. A co zrobisz, jak nie kupisz filmu na bluray? Nie odtworzysz pierwszego lepszego ściągniętego filmu, bo PS3 będzie płakać.

Oceniam to w stu procentach obiektywnie.
  • Odpowiedz
@inrzynier: "gimby" plusują że tańsze, bo tańsze. A że ściągną z Zatoki to inna sprawa. Jakby na konsole wychodziły piraty, gry też byłyby tańsze, ponieważ wybór między jedną grą a drugą w podobnej cenie nijak ma się do wyboru "akceptowalna cena, albo za darmo", co z kolei sprzyja kolekcjonerskim wydaniom. Zresztą na górze mamy cenowe porównanie, które udowadnia tę tezę. A nazywanie przeciwnej strony gimbazą to znak ludzi używających argumentów
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: brak logiki występuje w zachowaniu plusowania cen czegoś, co i tak się ukradnie. do tego się odnosił mój komentarz. nie możesz porównywać cen przy założeniu, że coś się ukradnie, rozumiesz?
  • Odpowiedz
@inrzynier: Ale nie masz żadnych danych mówiących że plusujący to te same osoby które będą piracić, ani nawet szacunkowych danych dotyczących ich wieku, a mimo to nazywasz ich "gimbami" i "piratami". Gdyby taki przypadek wystąpił, miałbyś rację ale nie bardzo jest jak to udowodnić, a te <50% jest prawie na pewno nieprawdziwe, bo plusować mogą np. ludzie którzy nie lubią GTA ale lubią ten typ obrazków.
  • Odpowiedz