@rykukuku: i co ty niby pokazales tutaj? myslisz ze od tak sobie mozesz bez koncesji na plycie chodnikowej pizze robic? wiesz kto to jest pizzaiolo? taka plyta nie ma certyfikatu do kontaktu z jedzniem. psujesz ryenk nie tylko plyt szamotowych do wypieku ale rowniez pizzermanow.
@wiem_wszystko: na szczęście nie ma problemów z oddychaniem, w takim przypadku nie ma potrzeby hospitalizacji oraz ekspozycji na inne drobnoustroje jak to w szpitalu. W domu ma też własny izolatkowy pokój oraz łazienkę i zaangażowaną opiekę rodziny, na pewno jest to bardziej komfortowe dla niej.
To przepołowiona ciabata posmarowana masełkiem. Masełko posypane swieżym oregano i czosnkiem granulowanym oraz ciut keczupu. Posypane mozarellą. Pieczarki przesmażone na maśle z pieprzem i solą. Potem wrzucasz pieczarki na zapiekankę i znowu trochę sera. I do piekarnika na kilka minut 250 stopni. Po wyciągnięciu keczup i szczypiorek. Elo
#gotujzwykopem #gzw #dodzo
źródło: comment_1610280635wzvkjFFWBlUyEk8X4HTHAh.jpg
Pobierz