#warthunder Zacznij pisać o botach na oficjalnym forum, odpowiadać w tematach innych ludzi na ten temat = tematy znikają a ludzie szybciutko łapią ograniczenia tylko do przeglądania mimo że co raz więcej ludzi w tych tematach zaczęło odpowiadać i dzielić się swoimi spostrzeżeniami :D
Tak w skrócie wygląda te ich "dzielcie się swoimi spostrzeżeniami, opiniami na oficjalnym forum" :D Gdzie #!$%@? za wszystko mogą Cię #!$%@?ć bez żadnego wyjaśnienia xD
Tak w skrócie wygląda te ich "dzielcie się swoimi spostrzeżeniami, opiniami na oficjalnym forum" :D Gdzie #!$%@? za wszystko mogą Cię #!$%@?ć bez żadnego wyjaśnienia xD
rnggod via Wykop
- 1
@pewniecham: BOLSHOI RASIJA NYET VIDIT BOTA
A tak na poważnie - squadron GOF grał na hackach na oficjalnych turniejach więc czemu mieliby się przejmować randomowymi skrypterami na randomowych bitwach
A tak na poważnie - squadron GOF grał na hackach na oficjalnych turniejach więc czemu mieliby się przejmować randomowymi skrypterami na randomowych bitwach
- 8
Pizzeria koszyk&koszyk w #gryfino
Ogólnie polecam - szybko, puszyste ciasto, sosy własnej roboty.
#piwo #pizza #szycheucontent
Ogólnie polecam - szybko, puszyste ciasto, sosy własnej roboty.
#piwo #pizza #szycheucontent
- 0
Mordziaki #pizza masterzy i masterki, powiedzcie bo chcę sobie wejść na ciut wyższy lvl pizza i zrobić najpierw zaczyn a później wiadomo pickę właściwą ale co przepis to każdy na kilogramy ciasta a ja nie będę miał ani tego jak zjeść ani gdzie trzymać. No do sedna: jak zrobię zaczyn 100 mąki 100 wody + te 2g drożdży to tak samo wyjdzie legancko? Później odpowiednio mniej mąki już do właściwego
rnggod via Wykop
- 1
@elemenTH: Jak chcesz robić zaczyn na poolishu to zależy od długości fermentacji, choć nie powinno się przekraczać 16-18 godzin. Jak dasz 0.1% drożdży w stosunku do wagi mąki to ww. czasie powinno być okej. Ilości nie powinieneś przekraczać 20-30% w stosunku do całkowitej masy ciasta, sam preferment jest bardzo płynny.
- 0
#warthunder wrzucę Wam tak w formie relaksu od protestów :D żadne tam rosyjskie uprzedzenia
- 0
rnggod via Wykop
- 0
@Bodhistawa: w tamtej biedronce zawsze jest #!$%@? więc kupowanie cokolwiek z mięsa będzie ruletką
- 15
- 0
Mam okazję nabyć drogą kupna mikser KitchenAid Artrisan i teraz jest pytanie czy on uciągnie ciasto z hydracją 60/70?
#pizza #pizzanapolitanska #gotujzwykopem
#pizza #pizzanapolitanska #gotujzwykopem
- 12
Pomidorki koktajlowe z Pesto Genovese. Idealnie na śniadanie.
#pizza #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie #bojowkapiekarska #foodporn
#pizza #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie #bojowkapiekarska #foodporn
- 44
Pomidory San Marzano, Grana Padano, świeża bazylia, mozzarella Fior di Latte, Salame ventricina, gorgonzola i czerwona cebula
Fajne kremowe i pikantne zarazem
#pizza #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie #bojowkapiekarska #foodporn
Fajne kremowe i pikantne zarazem
#pizza #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie #bojowkapiekarska #foodporn
rnggod via Wykop
- 2
- 1
tydzień temu kupiłem piec do pizzy xD pierwsze placki wyszły spalone, prawie kuchnie spaliłem, ale się nie poddałem! w końcu udało mi się ogarnąć piec, a następnie z górki. 5kg mąki Caputo, pirometr już w drosze. teraz jeszcze zostaje zrobić zakupu spożywcze czyli włoskie pomidory z puszki/sos, jakieś włoskie dodatki. na sam koniec zabawa z temperatura, czasami dojrzewania i wgl i mogę #!$%@? placki. jedno jest pewne. nie wracam do kupionej pizzy,
rnggod via Wykop
- 2
@zielony_goblin: Zaczniesz od pieca kopułowego, później powiesz, że chcesz go zmodować. Uznasz, że zmodowany piecyk kopułowy to za mało to kupisz Effeuno/piec gazowy. Później stwierdzisz, że ciasto nie masz czym wyrabiać to kupisz planetarkę, a następnie mikser spiralny. Okaże się później, że łopaty, które posiadasz są badziewne, to spojrzysz na gi.metala/lily.
Królicza nora jest baardzo długa i kosztowna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Królicza nora jest baardzo długa i kosztowna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dkms #krwiodawstwo