Aktywne Wpisy

Weezee +722
Czy wiesz, że istnieje książka, której nikt nigdy nie będzie w stanie przeczytać do końca swojego życia, a ma ona tylko 10 stron?
W 1960 roku francuski pisarz Raymond Queneau stworzył prawdopodobnie najdłuższą książkę na świecie. Nazywa się Cent mille milliards de poèmes (Sto tysięcy miliardów wierszy) i składa się z zaledwie dziesięciu stron, z których każda zawiera sonet. Wszystkie wersy mają ten sam wzór rymów i są drukowane na paskach, co pozwala
W 1960 roku francuski pisarz Raymond Queneau stworzył prawdopodobnie najdłuższą książkę na świecie. Nazywa się Cent mille milliards de poèmes (Sto tysięcy miliardów wierszy) i składa się z zaledwie dziesięciu stron, z których każda zawiera sonet. Wszystkie wersy mają ten sam wzór rymów i są drukowane na paskach, co pozwala

źródło: 470737216_1246552646574759_7585299056696868177_n
Pobierz
Farezowsky +83
Może lekki wstyd ale dzisiaj odpale pierwszy raz Mass Effecta.
Zobaczyłem, że jest na promocji to kupiłem. Oby było warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #masseffect
Zobaczyłem, że jest na promocji to kupiłem. Oby było warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #masseffect

źródło: xK2b8gY5A5oyYlc1pnUUVEm5
Pobierz
Ewentualnie- od czego zacząć jeśli chodzi o samoloty czy statki? Zagrałem dosłownie parę bitew japońskimi samolotami, ale póki co nie złapałem bakcyla na te dwupłatowce na początku (pewnie dlatego, że swego czasu grałem sporo w WOT i lubię kurde czołgi)
#warthunder
źródło: USA
PobierzJa najwięcej wykręcałem BFem 109 w wersji G2/trop. Ale ostatnio rozkochałem się w Bearcacie. Japończyki są prawie nie do wymanewrowania ale za to padają od byle dmuchnięcia i tak dalej.
Zacznij sobie każdą nacją po troszkę, tak do drugiego tieru i zobaczysz kim gra Ci
Mało zysku dają
Nie wykorzystasz mocnych stron swojej maszyny
Duża pomoc ze strony gry w kwestii celowania - co ciekawe w moim przypadku miałem większą celność na "realistyku" bez podpowiedzi niż z podpowiedzą na zręcznościówce
Podświetlanie jednostek jak w WoTcie
Dużo mniej "taktyczna" rozgrywka
Mniejszy fun po prostu ;)
Arcade to czołgi zachowują się jak wyścigówki, nie liczy się umiejętność wiedzy o mapie, bo jak tylko będzie zza kamienia wystawał 1mm pancerza to podświetlisz się dla całego serwera, masz celownik który pokazuje opad pocisku. Taki strasznie ez mode.
Symulacje to symulacje dla zaawansowanych i trzeba lubić
Realistiki to coś pomiędzy. Gdzie maszyny zachowują się bardziej realistycznie, ale masz dosyć
Jak nie chcesz się zrazić do czołgów zacznij od Niemców/ruskich, później kombinuj z resztą nacji.
@Mato: każda jeśli dobrze grasz i grasz z flanki.. najlepiej jak będziesz robił od razu czołgi i samoloty żeby mieć wsparcie powietrzne
Jak chcesz grać op nacją i nie masz honoru to Rosja
Gajin to Rosjanie
Bitwy zręcznościowe to zabawa i nie zawsze cię podświetla dla wszystkich graczy jak cię zauważą
Bitwy Realistyczne to jazda 10 minut do bitwy i chowanie się w krzakach przez 30 minut albo giniesz od snajpera