( ͡~ ͜ʖ ͡°)
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_0rj0FWf5wUxrHkI2lz37MEsnXHdZoI5O.jpg
Pobierz
źródło: comment_0rj0FWf5wUxrHkI2lz37MEsnXHdZoI5O.jpg
Pobierz
źródło: comment_QudHPwfbXWmTdY1h1d7fTbXvSpsc0mGw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_dRd5YbrEXQSoKfiJr74KYZB5nEba8UqJ.jpg
Pobierz
źródło: comment_ltzSbt2D4V5zRqfaGiYffYkM8hfafMJY.jpg
Pobierz
źródło: comment_wzjx6fSPHzHbMjqVUpUG5793n1QtOlgh.jpg
Pobierz
źródło: comment_EESZG5W1aU2lbmLEVb79lMs4QTsvnzgw.jpg
Pobierz
źródło: comment_0lTq6tdsUU1V5PI0Th0Ny4g9775JqjZQ.jpg
Pobierz
źródło: comment_4uhYksAkXOot4lMVio9v3Vk7oTCpWIFR.jpg
Pobierz
źródło: comment_JJMq2160y823BZsaWpEA0TbxKGBFKExO.jpg
Pobierz
źródło: comment_P6rm3wjclrf35WkFVftC74OEC5ps2PQs.jpg
PobierzBarszcz czerwony z uszkami to jest król wigilijnego stołu jak lew jest królem dżungli
Komentator
od 12.05.2016
Rocznica
od 20.06.2024
Gadżeciarz
od 03.10.2013
Mikroblogger
od 01.11.2015
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pierwsze dzieło mojego autorstwa nosi nazwę 'Kawy Roślinne' i zawiera opisy 113 gatunków roślin, z których wykonywano zamienniki kawy arabskiej. Każda opis składa się z dwóch części. Pierwsza to informacje o zasięgu geograficznym, morfologii i właściwościach użytkowych. Część druga omawia produkowany z niej substytut kawy - okres wyrobu, sposób produkcji, historię oraz walory smakowe i zapachowe. Całość liczy 86 stron i jest dostępna jako
źródło: comment_heoNaUztSqsdXRaxLD4jrbbImqhqvWiS.jpg
Pobierz