Witam przygotowałem sobie biznesplan pizzeri, co sądzicie? Koszty stałe: lokal 2 tysiące, opłaty 1 tysiąc, kucharz 3 tysiące, dostawca 2,5 tysiąca Zyski 20 zł na 1 pizzy. Czyli trzeba sprzedać 15 pizz dziennie, żeby wyjść na plus. #biznes #wlasnafirma #ekonomia
@Kelius: czasem czuję poparcie, ale jak np miałbym wdać się w debatę z antyszczepem albo płaskoziemcą to nawet nie zaczynam, bo jestem z góry skazany na porażkę
@papaj_21_37: za każdym razem.. za każdym razem. przeraża mnie natomiast fakt, że Ty czy ja sobie odpuścimy i pójdziemy swoją drogą bo 'szkoda strzępić ryja', a druga strona natomiast agituje, udostępnia, przekazuje dalej zdobytą przez siebie chłopskorozumową 'wiedzę'.
I na każdy Twój argument poparty źródłami mają uniwersalną odpowiedź: 'ONI CHCĄ ŻEBYŚ TAK MYŚLAŁ OWIECZKO WYŁĄCZ TV WŁĄCZ MYSLENIE' to się aż człowiekowi odechciewa ech. A widzę to smutne zjawisko ostatnio
Daily 8 osób. Słucham jednym uchem, bo jak zawsze niektórzy historię życia opowiadają codziennie swoją. Uaktywniam się tylko na konkretne keywordy, np moję imię, ton pytający i parę innych związanych z moim projektem.
No i coś tam sobie czytam i słyszę naglę bye, no to unmute i thanks guys, bye i bajo się odłączam.
#dkms #przeszczep
źródło: comment_1621426742qsFvskOY99o4Hl9oJUHvow.jpg
Pobierz