Aktywne Wpisy

#frajerzyzmlm
Kilkudniowy city break i pazurki, czyli coś na co może sobie pozwolić dosłownie KAŻDY pracujący na minimalnej, to szczyt sukcesu dla Izuni.
Kilkudniowy city break i pazurki, czyli coś na co może sobie pozwolić dosłownie KAŻDY pracujący na minimalnej, to szczyt sukcesu dla Izuni.
źródło: 1000029980
Pobierz
maikeleleq +52
I wy się dziwicie że #p0lka nadal są takie wybredne? Jedna drugą napędza do szukania sponsora z zadatkami na męża XD #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Słucham jednym uchem, bo jak zawsze niektórzy historię życia opowiadają codziennie swoją.
Uaktywniam się tylko na konkretne keywordy, np moję imię, ton pytający i parę innych związanych z moim projektem.
No i coś tam sobie czytam i słyszę naglę bye, no to unmute i thanks guys, bye i bajo się odłączam.
#programowanie #scrum #programista15k
Action: create meeting per story which need time to discuss
Nie dziękuj ;-)
Mi to lata szczerze
Ja też jestem za tym żeby angielski wyparł wszystkie inne języki, śmieszy mnie tylko to że wiele samozwańczych, "nowoczesnych" pomysłów obiera się w nowe szaty i wali się do nich konia.
@budyn: a to moze zasugeruj, bo pewnie nikomu to nie pomaga? Agile jest fajny jak się robi dobrze - czyli tak jak pasuje zespołowi =]