Mirki mam pytanie dla tych bardziej ogarniętych w gastronomii.
Chciałbym u brata na 18 zrobić czekoladę na gorąco. Zastanawiam się tylko, czy taka czekolada na gorąco na mleku nie "skisi się" i przetrwa całą imprezę będąc podgrzaną do 45 stopni? Sama czekolada nie powinna się zepsuć, ale nie wiem jak zachowa się w niej mleko np. pasteryzowane. Czy użycie mleka w proszku pozwoli takiej czekoladzie wytrzymać te 15 godzin?
#pytaniedoeksperta
Chciałbym u brata na 18 zrobić czekoladę na gorąco. Zastanawiam się tylko, czy taka czekolada na gorąco na mleku nie "skisi się" i przetrwa całą imprezę będąc podgrzaną do 45 stopni? Sama czekolada nie powinna się zepsuć, ale nie wiem jak zachowa się w niej mleko np. pasteryzowane. Czy użycie mleka w proszku pozwoli takiej czekoladzie wytrzymać te 15 godzin?
#pytaniedoeksperta
#zalesie #wyprowadzka #emigracja #s----------e #gniazdownicy