#gotujzwykopem #wedzenie
mirki z tematu wędzenia mam pytanie :
Chcialbym mięcho zapeklować próżniowo w woreczkach.
Czas peklowania to 10 dni.
Ile dodać soli/peklosoli na 1kg mięcha ,aby nie było przesolone?
Zazwyczaj peklowałem na mokro wg. tabelki z pewnej strony.
Nie znalazłem jednak podobnej tabeli dotyczącej peklowania prózniowego.
mirki z tematu wędzenia mam pytanie :
Chcialbym mięcho zapeklować próżniowo w woreczkach.
Czas peklowania to 10 dni.
Ile dodać soli/peklosoli na 1kg mięcha ,aby nie było przesolone?
Zazwyczaj peklowałem na mokro wg. tabelki z pewnej strony.
Nie znalazłem jednak podobnej tabeli dotyczącej peklowania prózniowego.
607 837 879
https://g.co/kgs/vopeh1
koleś ma fioła na punkcie audi.