Wczoraj wieczorem była pizza. Wyszła bardzo dobra, niestety za cholerę nie mogą mi wyrosnąć takie fajne brzegi z bomblami :(
Mąka stagioni 5. Składniki jak z kalkulatora pizzy, hydratacja 65 %, ciasto wyrabiane 20 min, lezalo 2h w temp pokojowej i jakieś 20h w lodówce.
Placek wyrabiany delikatnie w palcach od środka na zewnątrz bez walka.
Piekarnik góra dół z termoobiegiem, max 250 stopni z kamieniem szamotowym na środku, piekarnik nagrzewany 40
Mąka stagioni 5. Składniki jak z kalkulatora pizzy, hydratacja 65 %, ciasto wyrabiane 20 min, lezalo 2h w temp pokojowej i jakieś 20h w lodówce.
Placek wyrabiany delikatnie w palcach od środka na zewnątrz bez walka.
Piekarnik góra dół z termoobiegiem, max 250 stopni z kamieniem szamotowym na środku, piekarnik nagrzewany 40
- Nixier
- shikalukime
- toodrunktofuck
- hejk4
- Tapporauta
- +2 innych
Sprawa wygląda tak że zamówiłem u nich pizzę i powiedzieli mi że duży ruch i będzie do godziny, mówię spoko i czekam. Godzina minęła więc dzwonię spytać co z moją pizzą i usłyszałem "zaraz idzie do pieca, chcesz czy nie". Chamstwa nie lubię i dałem 1 gwiazdkę na google gdzie opisałem sytuację a teraz
IMHO bardzo dobrze zrobiłeś.