Veganie bedą zadowoleni.
Skład (tortownica o średnicy 22-24 cm):
SPÓD
źródło: comment_UQIDrMIITMctyQ1q0sRGDnNUNsO8x1qQ.jpg
Pobierz
źródło: comment_ODFIzPoIatUOQKOabsbddpCHp6sSWIuH.jpg
Pobierz
źródło: comment_TDxukL5qSIarV3R1Y3uQNmVheqryKIw3.jpg
Pobierz
źródło: comment_irmMKRADQO0OqoDW8nYKvPrZG7CUuTeL.jpg
Pobierz
źródło: comment_rws7HubUTNFv63Dlm6QoNFi9VpMg6U0U.jpg
Pobierz
źródło: comment_S6GUy8zPpRK7uGSsJW5CUDEWivyRIwlN.jpg
Pobierz
źródło: comment_9FcBzMIY7PUqPOoqZT0HN0X1NYYz3Smw.jpg
Pobierz
źródło: comment_XcaFdgZWRBza4BL1GpH1ZARtgizSocyr.jpg
Pobierz
źródło: comment_bhIEfv931wR9EAuI0ODlwaSIySJtwmu7.jpg
Pobierz
źródło: comment_Nv8Rdw2otqLxHuuwIHceWdpFGMTfWTPq.jpg
Pobierz
źródło: comment_T1DRbfl1l2tf6DI8sliH1DZZuOwQfjrb.jpg
PobierzVIP
od 28.08.2015
Ekshibicjonista
od 04.09.2014
Rocznica
od 28.05.2024
Gadżeciarz
od 14.11.2014
Mikroblogger
od 02.10.2014
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
1 opakowanie budyniu waniliowego bez cukru
4 jajka
1 łyżka aromatu waniliowego
1 łyżka stewii
500 g agrestu (zielony i różowy zmieszany)- dostałam od rodziców z działki
źródło: comment_eXivAgLCxYzy8YJguifKRpB4xZ1ScGV5.jpg
Pobierz