Pstrągi pieczone w warzywach

Pstrąg pieczony z warzywami. Dobre, szybkie i kolorowe... Ponoć na tym zdjęciu jest ryba (a nawet 2!)

- #
- #
- #
- #
- 40
- Odpowiedz
Pstrąg pieczony z warzywami. Dobre, szybkie i kolorowe... Ponoć na tym zdjęciu jest ryba (a nawet 2!)
Komentarze (40)
najlepsze
Takie same brednie pomieszane z mitami jak żółć w piwie xD nie ma chyba mięsa przy którym nie dodawano by "antybiotyków" gdzie nikt nie wie jakich ani po co - jakby to były jakieś cudowne lecz trujące środki które jednocześnie uniemożliwiają
i może też to, że lubię pieprz cytrynowy, ja go nie tylko do ryb używam
Ale no dobra rybka :D
źródło: temp_file3141289675911472231
PobierzChociaż preferuje mojego fileta, ponieważ można go dostać w każdym sklepie.
https://youtu.be/yS3gsxAkBDk?si=XSFKp_XAHrN3QLPM
Ogólnie nigdy nie robiłem ryby z głową, a lubię pstraga - tylko no ości ma dużo no i może robi się długo ale za to je się dłużej xd
inaczej bym nie odnotował haha
źródło: ddbe0d1342556
Pobierz