Żywność przetworzona to śmiertelna przekąska. Nowe badania
10 procentowy wzrost spożycia żywności przetworzonej zwiększa o 14% ryzyko śmierci – wskazują najnowsze badania. Żywność wytwarzana w wielu procesach przemysłowych może okazać się śmiertelną pułapka podaną na talerzu.
LifeSucks z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 228
Komentarze (228)
najlepsze
Czyli zamiast chleba mam #!$%@?ć ziarna i zapijać wodą i drożdżami, no bo przecież upieczenie chleba to proces przemysłowy, w którym przetwarza się te rzeczy w chleb.
Zajebiste uogólnienie w tytule i opisie. Jak ja kocham taki clickbait nastawiony na straszenie czytelnika.
@FejsFak: no ale też bez przesady bo nie masz racji. #!$%@?, z fabryki. Z młyna chciałeś powiedzieć? Lokalne piekarnie mają się świetnie. Do marketów półprodukty owszem przyjeżdżają zamrożone, ale skład diametralnie się nie zmienia. Nikt tam nagle nie sypie czegoś czego nie sypano bądź nie znano lata temu.
PISIONT #!$%@?!!!!!!!!!!!!!!
Czyli jeśli masz 28 lat, to jest to 100% twojego życia, a więc dożyjesz 14 lat! Umrzesz przed własną 18-tką #!$%@?!!!!!!!!!!!!!
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@CzajnikZniszczenia: Nie mogę kliknąć
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Klasycznie:
@salvia: moze wizyta u lekarza przydalaby sie...? Jak do 100 zlotych to ci ja sfinansuje...