"Ja tego nie jem. Boję się". Pracownik kebaba o "mięsie", które ląduje w bułce
- Jak się zapiecze, to mięso jest zawsze brązowe. Nie widać, co się z nim wcześniej działo - mówi Patryk, pracownik lokalu kebaba. Zna miejsca, w których w bułce ląduje mięso niewiadomego pochodzenia,
Bednar z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 225
- Odpowiedz
Komentarze (225)
najlepsze
Najlepiej, naładować najostrzejszego sosu w opór, zeby nie czuć gównomielonki kebabowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Mięso w kebabach jest paskudne i w ogóle i zdarza się, że nie świeże i gdzieś tam jest ubojnia co martwe krowy na mięso przerabia."
"- Przepraszam czy smaczne?
- Tak przepyszne.
Przypadek?( ͡º ͜ʖ͡º)
A w pierogach...