Chicago oszalało na punkcie polskich pączków. Przejaw "awangardowej kuchni"
Mieszkańcy Chicago zwariowali na punkcie polskich pączków, które "zdobywają rynek wykwintnych deserów jak burza". Reuters informuje, że w lutym polski przysmak niespodziewanie stał się kulinarnym hitem w USA
HaHard z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 317
Komentarze (317)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
To się nie dziwię.
Fotka z Maryland
Kiedyś to po jackowie śmigali ludzie z żubrówką w papierowych torebkach i kiełbą w bułce.
Jedyne co mi z "polskiego" żarcia nie za bardzo podchodziło to Polish Boy. Nie kumam jego zajebistości.
o #!$%@? wyobraźcie sobie jak taki James Bond #!$%@? je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, #!$%@? mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko #!$%@?ć, bo się pączek cały #!$%@? xD
a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek
@wszystko_pozajmowane: We Włoszech w regionie Emilia-Romagna mają coś takiego jak 'bombolone' pączek z cienkiego ciasta a w środku Nutella/dżem/budyń/śmietana w ilości naprawdę dużej. Zajebiscie smakuje na ciepło.
Widzę, że @Puls_Biznesu wykupił licencję na generator treści od Agory. Polak zadziwił Świat, mieszkańcy Chicago wściekli.
Komentarz usunięty przez moderatora
Rok 2016, ludzie nadal odpisują na pasty.
"Lekki i zwiewny jak sam wiatr" w każdym bądź razie już od dawna z tego przysmaki słyniemy.