1) Bierzesz w sklepie Soczyste żeberka z workiem do pieczenia, wkrajasz do tego cebulę, pieczesz 1,5h i gotowe. Podczas pieczenia gotujesz ziemniaki i tyle;)
Lub
2) Podsmażasz troszkę żeberka, zalewasz wodą, dodajesz ulubione przyprawy, dusisz na małym ogniu aż będą miękkie. Na koniec zalewasz niewielką ilością śmietanki 18 z rozrobioną w niej łyżką mąki.
Komentarze (1)
najlepsze
Ja robię tak:
1) Bierzesz w sklepie Soczyste żeberka z workiem do pieczenia, wkrajasz do tego cebulę, pieczesz 1,5h i gotowe. Podczas pieczenia gotujesz ziemniaki i tyle;)
Lub
2) Podsmażasz troszkę żeberka, zalewasz wodą, dodajesz ulubione przyprawy, dusisz na małym ogniu aż będą miękkie. Na koniec zalewasz niewielką ilością śmietanki 18 z rozrobioną w niej łyżką mąki.