Aktywne Wpisy
Majkkelo +3
Ktoś mi wytłumaczy ten fenomen i zachwyt nad tym kanałem ? Serio nie macie swojego życia i każdy ruch najebusa sprawia wam tyle "xD". W mojej opinii skończy się to nieszczęściem, raz można się pośmiać, ale kogo to rajcuje tygodniami ? #danielmagical
Adammmo +21
Mirki wybaczcie zielone konto, śledzę wypok od lat, ale pierwszy raz sam muszę coś napisać. Mamy problem z sąsiadami w kamienicy.
Dziewczyna wykonując adaptację poddasza w 2012 roku nie uzyskała zgody od sąsiadów, aby przyłączyć się do istniejącej instalacji elektrycznej. Każdy z sąsiadów życzył sobie za to po kilka tysięcy, dlatego złożyła pismo do ENEA, aby wykonać pion instalacji samodzielnie. Od parteru, aż do siebie, na samą górę.
Dostała zgodę i tak
Dziewczyna wykonując adaptację poddasza w 2012 roku nie uzyskała zgody od sąsiadów, aby przyłączyć się do istniejącej instalacji elektrycznej. Każdy z sąsiadów życzył sobie za to po kilka tysięcy, dlatego złożyła pismo do ENEA, aby wykonać pion instalacji samodzielnie. Od parteru, aż do siebie, na samą górę.
Dostała zgodę i tak
#pieniadze #heheszki #takietam #humorobrazkowy #pracbaza #pozdrodlakumatych
Pełen szacun, pokazałeś polaczkom gdzie ich miejsce.
Komentarz usunięty przez autora
#heheszki #truestory
#watchboners
@FriQ: generalnie, jeśli na wiele można przymknąć oko, to jednak ten podpis to trochę taka żenada ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@elcezet: I tu masz rację, faktycznie zazdroszczę im wolnego czasu. :P Co z tego, że mam odłożone sporo kasy, jak jedynie mogę o takiej wycieczce pomarzyć, bo mam obowiązki.
O ile na początku #feuernabali było ciekawe, zaczęło niebezpiecznie szybować w kierunku zajebistej żenady, która znajduje poklask wśród wykopków.
Zawsze kisnę, jak ktoś ciuła każdy grosz, kupuję sobie
Komentarz usunięty przez autora
Tak jak FeuerFesta posty lubiłem tak ciebie zawsze uważałem za jego przydupasa z bardzo #!$%@?ą fryzurą. Wydawało mi się zawsze, że starasz się popisać przed nim.
Życzę ci, żeby ciebie zbanowali za ten podpis. Po tobie nikt nie będzie płakał.
@nuwanda: O! to zupełnie tak jak w Polsce
- ty, fojer, to na dnie to nie Twoj zegarek?