Wpis z mikrobloga

@DarkSerge: @ccombat: chlopaki mowilem ze bede wszystko we wtorek robil, ekipe mam ogarnieta, zawsze mozna kogos wkrecic, akurat dark chyba poszedles na pilke wiec to Twoja wina! combatt u nas sie to nie uda zrobic, z takim ogarnieciem teamu to powodzenia, jak chcesz bardzo zagrac rajd to na fejsie sa dwie grupy destiny tam duzo ludzi gra, lub na forum bungie, tak zaczeli przygode z rajdami wujek i
  • Odpowiedz
@kovalzdw: 1,50 h z lekka przerwa i zebraniem ludzi, samej gry moze 1,35h. Jeszcze nie było tego update'u dlatego tak wczoraj lagowalo bo wszyscy chcieli zrobic rajd przed patchem. Ma byc on w tym tygodniu. Ale troche inaczej sie gralo, chlopaki mowili ze w portalach duzo ciezej i jakos inaczej rozstawieni mobki, ale moze to przypadek. Ale sprzet wpadl konkretny to sie liczy :D
  • Odpowiedz
@ccombat: ja nie wiem bo nigdy przy mnie nikt nie próbował, ale gościu na grupie Destiny Polska pisał że im się wczoraj udało, więc ja nie będę się kłócił o to z żadnym z was
  • Odpowiedz
@wujekadrian: mialem zlote rekawice, ale bede uzywal tych z rajdu plus zbroja, wiec jak bedzie xur to moze jak bedzie kupie helm lub buty i zostanie wtedy 1 element z rajdu do zebrania ;) wiec powoli idzie w dobrym kierunku
  • Odpowiedz