Wpis z mikrobloga

Ty ten Diamond z Alsen team to jakaś chyba s---------a umysłowa. Koleś podłożył mecz i jeszcze się tym chwalił na facebooku... No k---a jakim trzeba byc debilem, żeby o tym mówić i się tym chwalić, serio. Powinni dostać bana na wszelakie rozgrywki i lany, niech giną k---a pajace. A jeżeli nie dostaną tego bana to na EPS niech lepiej z tych skinów sobie serio wynajmie ochroniarza bo sam z chęcią bym mu p-------ł w ten cwaniakowaty pysk.

2 screenshot z jego profilu

#csgolounge

#csgo
viejra - Ty ten Diamond z Alsen team to jakaś chyba s---------a umysłowa. Koleś podło...

źródło: comment_y4I5NC118m9lYVmnwu238XHQOOsr57to.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eurphie: k---a tlumaczenie 5cio latka ktory wrocił z przedszkola, mame bo inni tez tak robio to ja tez mame. No błagam Cie... i jeszcze o tym otwarcie pisze i sie chwali, że specjalnie przegrał mecz..
  • Odpowiedz
@viejra: Poważnie typ się oficjalnie przyznaje, że podłożył mecz? Powinien być dożywotni banan. Robić to to jedno, robić to i dać się złapać/przyznać - drugie.
  • Odpowiedz
@eurphie: Z pewnej Polskiej drużyny potrafią rozegrać po mistrzowsku sprzedanie meczu dodatkowo puszczając oczko przed meczem że będzie "ciężki" mecz a ten z alsen to ja nie wiem co sobie myśli.
  • Odpowiedz
@polny_zwierz: no chłopie prosta sprawa. Jestes zawodnikiem który gra w druzynie. Twoj mecz jest na portalu do obstawiania. Twoja druzyna ma 82% szans na wygrana, a przeciwnicy 18% czyli wiadomo, że itemy postawione na tych co maja mniej % dają dużą wygraną. Grający w zespole który jest faworytem ugadują się, że przegrają ten mecz i obstawiają wszystko co mają na przeciwników. Jaki jest finał sprawy? Mają pewny zysk bo to
  • Odpowiedz