Aktywne Wpisy
Obiboq +31
Mam następujące pytanie związkowe, od kilku tygodni spotykam się regularnie z kobietą. Nie wchodząc w szczegóły to wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale właśnie się dowiedziałem, że idzie na wesele z jakimś kolegą.
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
banzi +308
Poznajcie nową Miss Alabama.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
Startuję ok. 19:30 - do usłyszenia na http://wykopfm.pl
ps. czat
ps2. panel pozdrowień dla Was aktywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aknaaaaa, @Angrist, @Ardeni, @a_ja_kocham_rewolucje, @bambo, @blackvanilla, @BluRaf, @bomieboli, @browarPL, @cherrycoke2l, @Creep, @Cripex, @cruc, @daniio33, @Dave987654321, @DiscoKhan, @DnT1337, @DonJohn, @DoubleFace, @dzanek,
Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
@dzejdzejdzej, @dzem_dobry, @emilyem, @encoree1337, @ereswude, @Ettercap, @fasfsrheeahgdfhds2, @fidel, @fidolina, @Fight_Fire_With_Fire, @floyd5, @foxmurder, @ginozaur, @gloom, @gosvami, @groszek71, @Grouplove, @hakuna-matata, @InzMovi, @irs,
@Irydi0n, @jestem-tu, @johanneskate1, @Jormungand, @Josette, @Kamilos456, @kapusiasty, @karczujmy_i_orajmy, @karishma, @kaseku, @kasper93, @Kisieliusz, @kokus, @kowalale, @Kozak_Lkr, @Kressska, @kultowa, @Kuork, @L0gin951, @lennyface,
@leworwel, @lomir, @Lukassz, @mab122, @marchewaa, @Marpop, @marszal122, @marysuistyczna, @max1m0-, @mentosh, @Metsan, @Migfirefox, @millo216, @mourise, @neib1, @nexe, @niedzwiedzica, @Nihility, @norbert108, @NutsCracker,
@OsziOsz, @papierksiazkowy, @parodiaczlowieka, @pawlik90, @pedrollo, @perun86, @piotreeek, @plazma, @Plex, @polusiowa, @powalacz, @Pro100wryj, @przecier, @PyraPrzeznaczenia, @qnebra, @Randallovy, @RatownikMagiczny, @razornfs, @rexor, @rimyi,
@Rincewind, @RUNDMC, @s87, @Shelsing, @SiarkoWodor, @silent_digg3r, @SirPsychoSexy, @skreecz, @slonio121, @Sneakerro, @softenik, @SpeeDKB, @SteveDogs, @Stopa_Stefana, @strikerc4, @Szarlejowiec, @TenPanOdTego, @trollbuster, @Tropek, @Trzesidzida,
@Tymariel, @wielka_glowwa, @WykopowyOdwykToSciema, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @Xawlo, @YourNightmare,