Aktywne Wpisy

elena-mary +4
Jak zmieniły się wasze zarobki przez ostatnie 5 lat?
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca

dom_perignon +194
Najlepiej to budujmy domy z lepianek, by nie budzić pokusy ich obrabowania, a żołnierze niech jadą na koniach, bo wozy opancerzone budzą pokusę trafienia w nie dronów.
#polska #rosja #cpk #gospodarka #ukraina
#polska #rosja #cpk #gospodarka #ukraina
źródło: GOQB1zyXcAAD8ln
Pobierz

Szukam jakiegoś tabletu ( sam nie wiem czy android czy WP8)
Poleccie coś do 2300 cebulionów, takiego, żebym znalazł w końcu #rozowypasek.
Myślę też nad czymś 2in1
Musi mieć conajmniej 10 cali i LTE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tablet #kiciochpyta
@Wypalcowany: Dodam, że musi mieć conajmniej 10 cali i LTE
@AnnMari: Nie wyrwę różowego bez LTE w tablecie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Atako: jest tez wersja 10 cali o ile sie nie mylę , sony cos tez ma w ofercie, najlepiej w sklepie porównać bo tak to ciezko, sam mam ipada, ale coraz bardziej mnie #!$%@? i mysle o czyms na andku
@marcdx: Na mniejszym ekranie będzie problem dla mnie czytać. Poza tym w podróży to i by się jakiś film obejrzało.
Warunki konieczne to 10 cali, LTE ( do synchronizacji plików), android lub WP
Jak bym miał często dostęp do wifi to nie pisałbym o LTE (╯︵╰,)
http://www.komputronik.pl/product/206796/Komputery/Tablety/Samsung_P605_Galaxy_Note_10_1_4G_LTE_16GB_black.html
Poniżej budżetu sporo a masz ekran ze świetną rozdzielczością, jeden z najmocniejszych 4-rdzeni, 3GB RAM, dobra bateria, generalnie full opcja.