Wpis z mikrobloga

@AnnMari: pisał o android albo wp

@Atako: jest tez wersja 10 cali o ile sie nie mylę , sony cos tez ma w ofercie, najlepiej w sklepie porównać bo tak to ciezko, sam mam ipada, ale coraz bardziej mnie #!$%@? i mysle o czyms na andku
  • Odpowiedz
Tablet 10 cali z Androidem nie jest zbyt użyteczny: bardzo mało aplikacji potrafi wykorzystać taką powierzchnię ekranu w sensowny sbosób. Porównując do iPada, gdzie aplikację są od początku projektowane pod ekran 9.7" to różnica jest porażająca.
  • Odpowiedz
@SprzedajeInformacje: Byłem dziś w saturnie pooglądać, a tam jest tego tyle, że ciężko się na coś zdecydować. Myślałem nad Galaxy Tab S 10.5

@marcdx: Na mniejszym ekranie będzie problem dla mnie czytać. Poza tym w podróży to i by się jakiś film obejrzało.

Warunki konieczne to 10 cali, LTE ( do synchronizacji plików), android lub WP
  • Odpowiedz
Warto miec wifi i lte, ale np teraz wychodze z założenia Ze nie warto dopłacać poniewaz mam telefon z routerem wifi ktory ma pakiet, a wifi mam prawie zawsze, sporadycznie odpalasz router i masz neta jak cos pilnego,
  • Odpowiedz
@SprzedajeInformacje: Chodzi o to, że mój telefon to się do przeglądania wykopu nadaje i nie mam pakietu danych zbyt dużego. Analizowałem czy potrzebuję 3g/lte i większość czasu bym z tego korzystał, a nie będę ciągle drainować baterii na telefonie. Ja mam pieniądze to kupić chce coś porządnego, tylko co?
  • Odpowiedz