Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +259
Trias +676
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Pascal i Newton zastanawiają się gdzie tu się schować. Pascal chowa się za jakąś chmurką. Newton bierze kredę i rysuje na ziemi kwadrat metr na metr, po czym staje w nim.
- ..., 99, 100. Szukam.
Einstein odwraca się i widzi za sobą Newtona.
- Ha! Mam cię!
- Nie, nie, nie - odpowiada Newton - Ja jestem Pascal.
#heheszki #humor #dowcip #pozdrodlakumatych #nigdyniebylo
@maxprojekt: ci co nie zrozumieli nie zaplusowali i nie skomentowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Nie, nie, nie - odpowiada Newton - Ja jestem Pascal.
@akordeon: Bez sensu. Einstein nie powiedział "mam Cię Newtonie", więc tłumaczenia Newtona są nie na miejscu.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@akordeon: A to jest dłuższa wersja?
Edytka: Jeżeli to jest
@akordeon: Akurat mirki mi się kojarzą z informatykami więc powinni załapać dowcip. Natomiast oryginał mi się kojarzy z dowcipem dla debili ( ͡° ͜ʖ ͡°).