Wpis z mikrobloga

Byłem dziś na basenie studenckim - no i jak to na basenach bywa, trzeba było zostawić kurtkę i obuwie w szatni. Starsza Pani (której nigdy dotąd tam nie widziałem) odebrała kurtkę i zaczęła szukać w niej "zawieszki" umożliwiającej powieszenie na haczyku. Uprzedziłem ją, że kurtka nie jest w to wyposażona od zakupu, ona uśmiechnęła się tylko. Po wyjściu, gdy oddawałem numerek co widzę? Przyszyta, doprawdy fachowo, bez rozpruć czy innych usterek, zawieszka. #faithinhumanityrestored #tylewygrac #olsztyn #basen
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sudokuu: Co konkretnie? Modyfikowanie odzieży? @madretrudneslowo: Zaiste! @dominik-groch: Z początku byłem zaskoczony taką życzliwością ale nie zapomniałem o tym by podziękować :) @ruzena: Będzie ciężko, gdyż już są po zajęciach a, pogoda tez nie nastraja do wypadu ;) @dropsky: Nah, z pewnością moja - btw znajomi i tak się śmieją już, że teraz idąc na basen będę brał ze sobą rozprute skarpety,
  • Odpowiedz
@Katorz: Jak przeczytałem "(której nigdy dotąd tam nie widziałem)" to już byłem przekonany, że dalej będzie, że ci kurde podpierdzielili, a tu proszę jakie pozytywne zaskoczenie ;)
  • Odpowiedz