Aktywne Wpisy
lord-nihilus +223
pogop +212
Wtem! Na grupie, gdzie artyści sprzedają swoje obrazy XD
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
Aż sobie zapuszczę update do WoT ;3
4GB :/
nie rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba jednak na półrocze przepiszę się do jakiejś lokalnej szkoły, przerasta mie to. Ale co ja tu będę dużo pisał ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Banri: No dość długo, ale to zapewne przez mody mi ściąga znowu całą grę :p
Miałem podmienione plikami tekstury to musiało dodatkowo na nowe ściągać ;]
Tak w ogóle to są jakieś większe wzmianki odnośnie wydania Havok?
Miałem zacząć grać po wyjściu tego, ale mnie obrazek i mody z GuP ponownie kupiły :3
Gadają o tym z rok czy dwa lata i ciągle przekładają. Miał wyjść niby w 9.4/9.5, a teraz nawet nie wiedzą czy w tym roku wyjdzie >.>
to się chyba WT nazywa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Banri: Tak też myślałem :D
Jak tylko fixną widok artyleryjski w czołgach to ta gra będzie w sam raz.
Bardziej bym napisał, że z-----e podświetlanie czołgów, bo fakt z tym to WG ma
Przecież w grze masz podświetlane czy przebijesz pancerz w danym punkcie czy nie (zielony/żółty (?)/czerwony celownik)
U mnie to na -
Tutaj mówiłem akurat o WT, a w WoT to ja bym usunął artylerię :P (albo dał system ostrzału ala bf1942/FH). Teraz masz cziterski widok
Co do celownika to nawet nie wiem, z tego co wyczytałem to trzeba włączyć "Wskaźnik penetracji pancerza", a z celownikom to tylko zawsze customy i celownik serwerowy, a w sumie to i tak to nie uznaje kąta nachylenia i znaczących weakspotów.
Wieczna beka z ludzi mówiąca, że arta to rak gry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przed chwilą E-75 dostał strzał za 1950 hp od razu gdy się wyświecił..
Boli to, że każdy pomidor może ci walnąć takiego shota z niebios, podczas gdy walczysz z innymi czołgami w bliskim starciu. Robisz hulldowny, sidescrapy, rozwalasz flankę wroga, wszystko spoczo a tu