Aktywne Wpisy

kendal +110
Z upałów cieszą się tylko osoby przebywające w klimatyzowanych budynkach. Dla ludzi pracujących na zewnątrz jest to mordęga. Nie każdy może ubrać koszulkę i spodenki, ja na przykład muszę być w mundurze.
#pogoda #pracbaza #takaprawda
#pogoda #pracbaza #takaprawda

grubson234567 +286
Potężny prawicowiec, "masakruje" lewicę zalecając 12 godzinny dzień pracy i kult zapier***** wzorując się na komunistycznych chinach. Sam nie przepracował w sumie jeszcze nic. Czuję że będzie z niego dobry Bosak 2.0
#neuropa #bekazpisu #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #gospodarka #praca #humorobrazkowy #4konserwy [at] ru #polityka
#neuropa #bekazpisu #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #gospodarka #praca #humorobrazkowy #4konserwy [at] ru #polityka

#!$%@? #!$%@? studenci zakorkowali cały Kraków!!!
ZA MOICH CZASÓW BYCIE STUDENTEM TO BYŁO COŚ!
A teraz chodzą żerują nic nie robią, chleją krzyczą, PODLUDZIE ZWIERZĘTA!!!
ZBOMBARDOWAĆ AKADEMIKI! KRAKÓW NIE POTRZEBUJE STUDENTÓW! DO GAZU, DO GAZU!
Nie pamięta wół jak cielęciem był. ;)
#!$%@? że mogłem urodzić się w krakowie i mieszkać całe życie nie wiem, w gdańsku. Ale jestem RODOWITYM, powtarzam RODOWITYM KRAKUSEM i wiem wszystko lepiej.
Tak samo jest z rejestracjami samochodów. KR o #!$%@? prawilnie zajebisty kierowca możesz parkować.
Inne rejestracje? O #!$%@? #!$%@? na wieś, KRAKÓW DLA KRAKOWIAN, nie umiesz jeździć, kto ci dał prawko!
Kraków podaje
@Krs90: żebyś mógł się nazwać Krakusem to Twoi przodkowie musieliby żyć w Krakowie przynajmniej od XVI wieku. I na pewno nie mogliby być wsiokami spoza obrębu plant ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a narzekać na studentów możesz już od tygodnia po obronie ... ;]
@cala_w_trawie: KAŻDY CHCE BYĆ KRAKUSEM XDDDD
Po pierwsze, przecież ja nie chce być krakusem, po prostu śmieszy mnie ta cała sytuacja.
Po drugie, poważnie duma z mieszkania w mieście od urodzenia? Mój ojciec urodził się w Krakowie ale nie mieszka tam od 50 lat. Jest rodowitym krakusem bo się tam urodził tak? :D
Uważasz się za kogoś lepszego