Wpis z mikrobloga

@cala_w_trawie: Bawi mnie to całe JESTEM RODOWITYM KRAKUSEM TAK BARDZO LEPSZYM OD CIEBIE.

#!$%@? że mogłem urodzić się w krakowie i mieszkać całe życie nie wiem, w gdańsku. Ale jestem RODOWITYM, powtarzam RODOWITYM KRAKUSEM i wiem wszystko lepiej.

Tak samo jest z rejestracjami samochodów. KR o #!$%@? prawilnie zajebisty kierowca możesz parkować.

Inne rejestracje? O #!$%@? #!$%@? na wieś, KRAKÓW DLA KRAKOWIAN, nie umiesz jeździć, kto ci dał prawko!

Kraków podaje
ile trzeba mieszkać w krakowie żeby można było się nazywać RODOWITYM Krakusem?

@Krs90: żebyś mógł się nazwać Krakusem to Twoi przodkowie musieliby żyć w Krakowie przynajmniej od XVI wieku. I na pewno nie mogliby być wsiokami spoza obrębu plant ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krs90: niech cie bawi. a mnie bawi jak wszyscy przyjezdni próbują na siłę być krakusami. na cholerę? nie macie swoich miast o ktorych mozecie poopowiadać i być dumni? Każdy chce być krakusem, to się zjeżyliśmy, bo każdy kto pochodzi z Krakowa (tak samo można to odnieść do każdego innego miasta) może opowiedzieć coś czego nie jest w stanie zrozumieć nikt kto nie mieszkał od urodzenia tutaj, w tym jest różnica. Pochodzisz
@vertoo: Nie chce, bawi mnie to po prostu i sobie śmieszkuje :D

@cala_w_trawie: KAŻDY CHCE BYĆ KRAKUSEM XDDDD

Po pierwsze, przecież ja nie chce być krakusem, po prostu śmieszy mnie ta cała sytuacja.

Po drugie, poważnie duma z mieszkania w mieście od urodzenia? Mój ojciec urodził się w Krakowie ale nie mieszka tam od 50 lat. Jest rodowitym krakusem bo się tam urodził tak? :D

Uważasz się za kogoś lepszego