Aktywne Wpisy
Zaid +163
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
Patrze a ten pepsi chowa do reklamówki, a z kubeczkami poszedł do dystrybutorów z nalewką xD No k---a takiej żenady dawno nie widziałem. Obsługa nawet nic nie powiedziała tylko spojrzeli z politowaniem. Myślałem, że stereotyp janusza cebulaka to mit, ale jednak nie.
Jako bonus pic related. Karina z adidasem na obcasie i psem na rękach... W KFC.
#coolstory #truestory #cebuladeals #januszebiznesu
Jest cena usługi/produktu i albo ją płacisz, albo jesteś złodziejem. Nie tobie decydować, na co idzie marża firmy.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Kumpel jest szefem kilku sieciówek. Mówi że gdyby mieli ścigać ludzi którzy robią takie wały to musiałby mieć do tego osobnych pracowników, do tego nie wypływałoby coś takiego pozytywnie na wizerunek. Takie zachowania generują koszta tak małe że szkoda sobie tym zaprzątać głowy, a świadczą one jedynie o kulturze takich osób.
Ale cebula jest dwustronna, bo pamiętam że obsługa KFC też zachowywała się idiotycznie. Za każdym razem idąc do dystrybutora czułem się jak złodziej, wieczna obserwacja, raz nawet jakiś cieć ochroniarz mnie zatrzymał wchodzącego po dolewkę bo
nie rob ludziom zdjec bez powodu