Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +44
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
źródło: E96CC81B-90A3-4B5D-853B-5D1D23FCA6A7
Pobierz
Ethernit +352
Dla mnie dorosłość polega na tym, że przestajesz odczuwać radość.
źródło: qReOcemxECgUWJPbsC52iZPEh0FvlEgk
Pobierz

Exercism.io is updated every day with programming exercises in a variety of different languages. First, you download these exercises using a special software client, and once you’ve completed one, you upload it back to the site, where other coders from around the world will give you feedback. Then you can take what you’ve learned and try the exercise again.
http://www.wired.com/2014/09/exercism/
#programowanie #naukaprogramowania #programujzwykopem
#msqspam
Weźmy na warsztat zadanie z C#. Otwieram sobie readme oczekując konkretnego sprecyzowania zadania, a dostaję tylko informację, że mam napisać program, który ma określać, czy podany rok jest przestępny. Gdzie są informacje jak ma to wyglądać? Czy
@Xanatos: Tak jak w podlinkowanym artykule, to nie jest strona dla calkiem poczatkujacych:
But if want to be a serious programmer, that’s another matter. You’ll need hundreds of hours of practice—and countless mistakes—to learn the trade. It’s often more of an art than a skill—where the best way of doing something isn’t the most obvious way. You can’t really learn to craft
@o-o_i: Najwiecej w PL/SQL, ciut mniej w PHP, od niedawnoa troche w HiveQL. Do tego ciagle jakies skrypty na Win czy Linuxa.
Ucze sie powoli R.
@o-o_i: Dziekuje :)
@Xanatos: Napisze po raz trzeci chyba - to nie jest strona dla ciebie w takim razie.