Aktywne Wpisy
nicspecjalnego +169
Chów klatkowy Polaka.
Mieszkanie przerobione na 25 (!) pokoi o wielkości 3 mkw za jedyne 1400 zł/msc.
Zdjęcia w komentarzach - chyba mamy rekordzistę proszę Państwa ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#patodeweloperka #nieruchomosci #patologiazmiasta #kurnik
Mieszkanie przerobione na 25 (!) pokoi o wielkości 3 mkw za jedyne 1400 zł/msc.
Zdjęcia w komentarzach - chyba mamy rekordzistę proszę Państwa ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#patodeweloperka #nieruchomosci #patologiazmiasta #kurnik
BekaZWykopuZeHoho +564
Fajnego ma konfa kandydata do senatu
Tam ktoś ich sprawdza?
#bekazprawakow #bekazpodludzi #ruskapropaganda #konfederacja #neuropa #polityka
Tam ktoś ich sprawdza?
#bekazprawakow #bekazpodludzi #ruskapropaganda #konfederacja #neuropa #polityka
#jkm #polityka #knp #januszkorwinmikke #4konserwy
Nie opisałbym siebie jako socjalistę czy lewaka, jedyne co chciałem ukazać to niebezpieczeństwa jakie mogą nieść ze sobą rządy JKM. Jesteście ślepi, jakakolwiek krytyka w stronę JKM'a uruchamia waszą agresję i złość, która zaślepia wam możliwość szerszego spojrzenia na problem. Tak jak wspominałem wcześniej, nie uważam że jestem lewakiem czy socjalistą - jednak JKM'owcy żyją zgubną
Co się działo z UPR jak ją Korwin opuścił? Zniknęła.
Dlaczego? Bo Korwin głupi nie jest - jak mówi mądrze to nikt go nie zaprasza. Ogólnie jak ktokolwiek z KNP się zachowuje zbyt normalnie i mówi rozsądnie to jest szybko "bojkotowany" jak np. Oleszczuk - był groźny to go olano.
Korwin zachowuje się jak zachowuje, wielokrotnie udawadniał ze jak trzeba potrafi zachowywać się normalnie, ale to właśnie
Wszyscy mogą gadać mądrze, ale żaden z nich nie jest liderem i nie pociągnie KNP, w którym są tak różne osoby. Korwin to idealny bufor który wszystkich utrzymuje.
Wipler nie będzie szefem KNP
A merytorkę Twoich postów można opisać tak: Strach, strach i strach. Bójcie sie wszyscy.
W obecnej sytuacji mamy do wyboru: kontrolowaną rewolucję wolnorynkową w ciągu kilku lat, albo niekontrolowaną zapaść gospodarki w ciągu 15-20 lat.
To nie jest kwestia tego czy 'murzyn', jest poprawny politycznie, czy nie. Ani kwestia tego,
Sama prawda. Niestety, na wykopie jest spory mentalny beton, który myśli najprostszymi kategoriami.