Aktywne Wpisy
Metylo +129
Chłopi pańszczyźniani 2.0
#nieruchomosci
#nieruchomosci
awe333 +50
Pewnie niewielu z Was słyszało, ale WIELKI POLSKI STARTAPER (typek od Fotki.pl) 3 lata temu "rzucił wyzwanie InPostowi". Furgonetka box miała zawładnąć polskim rynkiem. Jak widać ludzie planują...a życie weryfikuje.
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
#jkm #polityka #knp #januszkorwinmikke #4konserwy
Widać że nie masz pojęcia o statystyce i jej metodach, uśmiechnąłem się czytając tak absurdalną rzecz :)
Interwencjonizm państwowy jest zbędny
Przeczysz samemu sobie
BTW - statystyka to piękna nauka! Uwielbiam ją :)
Komentarz usunięty przez autora
To niestety nie jest kwestia bestialstwa, a właśnie zdroworozsądkowego podejścia do sprawy. Ludzi należy traktować z szacunkiem, a więc pozwolić im być odpowiedzialnym za swoje sukcesy i porażki.
1) Sukces Donalda tuska - to chyba największa porażka Polski w historii ostatnich 70 lat. Premier, człowiek który powinien być przykładem:
-
@michalo94: Przepraszam aleTwój wywód to czysta utopia
Komentarz usunięty przez autora
@usunkontowypok: Powiedział socjalista...
Który fragment jest utopijny? Ten o tym, że jednostki mądrzejsze zatrudniały by głupszych od siebie (bo przecież ludzie na tym samym poziomie mieliby prawdopodobnie własne firmy, a poza tym istnieją stanowiska, które nie są przeznaczone dla ludzi zdolniejszych, bo najzwyczajniej nie wymagają wielkich zdolności), czy ten, że każdego da się czegoś nauczyć?
@usunkontowypok: A dlaczego nie? Każdy ma swoje poglądy i tyle.
@usunkontowypok: Mnie na przykład bawi. W ogóle żarty oparte na stereotypach są chyba najlepsze.
-głosujcie na nas bo inaczej ludzie bedą umierać na ulicach.
-głosujcie na nas bo inaczej bedą drastyczne zmiany - wszyscy