Mirasy, tak mi się kojarzy że istnieje możliwość konfiguracji telefonu albo aplikacji tak, aby startowała po uruchomieniu urządzenia. Czy ta możliwość jest zależna od telefonu, czy to standard w j2me, czy można zmusić gotową aplikację do startu czy to kwestia kodu w aplikacji?
@darck: bardziej chodzi mi o platformę, tj niewymagający i twardy telefon, np. samsung solid. Kumpel ma takiego i całkiem fajnie sprawdza się jako tracker gps. Gdyby jeszcze dało się zmusić go żeby uruchamiał soft javy przy starcie, to byłoby już calkiem fajne środowisko.
Panie i Panowie, mamy nowy rekord niskiego poziomu Wisły w Warszawie od czasów pomiarów. Według prognoz trend ten w najbliższych dniach się utrzyma i będą bite kolejne rekordy. #wisla #warszawa #susza #rzeki #bulwary
Mirasy, tak mi się kojarzy że istnieje możliwość konfiguracji telefonu albo aplikacji tak, aby startowała po uruchomieniu urządzenia. Czy ta możliwość jest zależna od telefonu, czy to standard w j2me, czy można zmusić gotową aplikację do startu czy to kwestia kodu w aplikacji?
http://stackoverflow.com/questions/16372665/how-to-autostart-j2me-application-on-foreground
pozostaje doczytać i spróbować.
Komentarz usunięty przez autora