Aktywne Wpisy
bibi__ +287
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +657
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
It's happening!
Najnowszy filmik z Torment: Tides of Numenera.
Jaram się (ʘ‿ʘ)
Dosłownie chwilkę przed twoją odpowiedzią dodałem do wpisu
Jeju, jak to wygląda (。◕‿‿◕。)
Kufa, co Obsidiani robili przez ten cały czas, że PoE wygląda przy tym Tormencie jak jakiś odrzut?!
@wielooczek: Swojo drogo to Wasteland 2 też wygląda przy tym video jak odrzut ;C Chociaż nie tak źle jak PoE.
inXile oficjalnie potwierdziło, że walka będzie turowa, bo po Wasteland 2 są w takowej doświadczeni, mogą ją lepiej dopracować i wg twórców bardziej pasuje do settingu Numenery i ich pomysłów na interakcje z otoczeniem w trakcie
@m00n: Bo robiąc tormenta i tak wiele z zasad dnd musieli zmodyfikować pod siebie, a część pomysłów odrzucić.
Z drugiej strony przy W2 musieli się sporo napracować, by jakoś to wyglądało, w przypadku Tormenta sporą część prac mają za sobą, jako że dostali/kupili od Obsidianu ich narzędzia używane przy produkcji Pillars of Eternity.
Renesans gier cRPG jest już faktem! Pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu (przed erą kickstarterową) byłem święcie przekonany, że gatunek zdechł na amen ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@wielooczek: amen