Najlepiej jakby był AMOLED, na drugim miejscu wielkość wyświetlacza a na trzecim kamerka - chociaż tutaj to głównie mi zależy, żebym mogła robić ładne zdjęcia notatek - sądze, że nawet w przypadku L630 z 6.0mpx bedzie spoko wygladalo? help
@Bobas: Chyba kończy, ale musieliby wcześniej porzucić nowsze telefony z 512MB, niż starsze z 1GB, co chyba by była bez sensu :D Oczywiście niczego nie można być pewnym, ale pomyślmy logicznie - ile nowych Lumii z WP tym tokiem myślenia dalej będzie rozwijanych? 930, 1520 i od biedy 925. Na moje to wszystkie słuchawki z 1GB RAM mogą spać spokojnie, gorzej z 512MB RAM.
Lumia 820, 630, 920 a może jeszcze co innego?
Najlepiej jakby był AMOLED, na drugim miejscu wielkość wyświetlacza a na trzecim kamerka - chociaż tutaj to głównie mi zależy, żebym mogła robić ładne zdjęcia notatek - sądze, że nawet w przypadku L630 z 6.0mpx bedzie spoko wygladalo? help
@Szarlejowiec: Nie kupi za tyle.
@frikuu: No nie wiem...
@krisip: Okres wsparcia dla 920 nie kończy się czasem z początkiem października 2014?
@Bobas: Słyszałem o 36 miesiącach, a L920 została wprowadzona na rynek we Wrześniu 2012, więc w 2015 straci wsparcie.