Aktywne Wpisy

Buchomodozor +198
Wkurza mnie kupowanie wody. Od dwóch dni napełniam butelki po cisowiance kranówą, która rzekomo różowej nie smakuje, jak na razie zero podejrzeń.
#heheszki
#heheszki

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 31 lat i od 3 miesięcy regularnie zdradzam żonę z koleżanką z pracy.
Nie mam żadnej bliższej, zaufanej osoby, której mógłbym opowiedzieć o tym fakcie. Uznałem, że chociaż tutaj wyleję to, co we mnie kipi i krzyczy o "ujawnienie".
Od 3 lat mam żonę,a wspólny związek trwa od ponad 8. Wszystko trwało latami wręcz wzorowo - idealnie się dogadywaliśmy, spędzaliśmy wspólnie czas, chodziliśmy na różne wydarzenia i razem
Mam 31 lat i od 3 miesięcy regularnie zdradzam żonę z koleżanką z pracy.
Nie mam żadnej bliższej, zaufanej osoby, której mógłbym opowiedzieć o tym fakcie. Uznałem, że chociaż tutaj wyleję to, co we mnie kipi i krzyczy o "ujawnienie".
Od 3 lat mam żonę,a wspólny związek trwa od ponad 8. Wszystko trwało latami wręcz wzorowo - idealnie się dogadywaliśmy, spędzaliśmy wspólnie czas, chodziliśmy na różne wydarzenia i razem

A tutaj? Młody chłopak, który radzi sobie w życiu i rozwija swoją karierę.
@Majku_: >plakat z reklama #!$%@? banku
SMIEJE SIE W GLOS
reklama jest w jego "stylu", a że skosił hajs, dzięki któremu będzie mógł realizować swoje plany, to tym lepiej dla niego. Poza tym będzie bardziej rozpoznawalny, razem ze swoim "stylem", co również jest plusem dla niego.
Gdyby wziął udział np. w Tańcu z Gwiazdami, to fakt, też bym powiedział, że się sprzedał. Bo oprócz kasy i chwilowego, pustego fejmu,
@bocznica: On nie robi kariery bo zagrał w reklamie. On zagrał w reklamie bo robi karierę
@pelen: to