@BabeZeslalBog: ale on jest facetem, więc nowy krój (o ile się nie zmienił w ostatnich 4 latach) ma zielony, nie szary jak kobieta. Zresztą nigdzie nie ma takiego kroju pod krzyżem.
@iniekcja: Już pisałem, że ze starego, totalnie pełnego umundurowania już wyrosłem, a aktualne mi nie fituje. Natomiast mam pytanie do Ciebie – kwestionujesz moją rangę? Pani harcmistrz już zmarła, ale dam Ci numer do innego podharcmistrza i o mnie pytaj.
mój obecny facet pod każdym względem w rankingu wypada gorzej od moich byłych, ale za to traktuje mnie gorzej i ma #!$%@? ego w kosmos bardziej niż oni wszyscy razem łącznie. skąd się biorą tacy ludzie XD #zwiazki #depresja
Zajebiste święta, mama umarła pół roku temu a ojciec cały czas napity od rana, wylewam mu alkohol i tylko z bratem siedzę, tylko on mi został nie mam żadnej innej rodziny #zalesie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xerxes931: Ale chcesz z kartką #tylkmirko? Nie ma problemu. Mundur cały czas jest, MÓJ.
@iniekcja: Już pisałem, że ze starego, totalnie pełnego umundurowania już wyrosłem, a aktualne mi nie fituje. Natomiast mam pytanie do Ciebie – kwestionujesz moją rangę? Pani harcmistrz już zmarła, ale dam Ci numer do innego podharcmistrza i o mnie pytaj.