Wpis z mikrobloga

@Khaine: Ma faktyczne przełożenie, a precyzja i pamięć mięśniowa to totalnie inna rzecz. Jeśli połączysz te dwie rzeczy czyli dobra reakcja + pamięć mięśniowa = welcome global elite
  • Odpowiedz
@Khaine: teoretycznie jeśli chce się sprawdzić swój rzeczywisty czas reakcji, powinno się wziąć pod uwagę input lag monitora. Do tego czas reakcji myszy itd, ale to już groszowe sprawy.

Jeśli chcecie porównywać swoje wyniki do wyników graczy pokroju paszy, snaxa itd. bo oni grają już na czymś naprawdę szybkim.

Zrobię test. Sprawdzę swój czas reakcji na jakimś słabym monitorze z matrycą tn(1-2ms czasu reakcji), a jak będę miał możliwość to
  • Odpowiedz
@JBFC: Mnie również wołaj jak coś, jestem mega ciekawy, tylko przeprowadź kilka testów, bo wiesz może po prostu zależnie od skupienia za jednym razem Ci pójść kijowo, a za drugim juz z dobrym skupieniem :) Najlepiej 5 prób albo 10 na tym i na tym monitorze i wszystko zawarte w exelu czy coś, zresztą już twój pomysł. Good luck, jestem ciekaw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Khaine: imo ma to średnie znaczenie, bo mało kto jest w stanie trafić większość flick shotów a takie opierają się 100% na czasie reakcji. Moja gra często cierpiała przez to, że za szybko w coś strzelałem bo często nie zdążyłem dokładnie przycelować i strzelałem za wcześnie - i mijałem cel.
  • Odpowiedz