Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi jak to jest z tymi ciążami, jak człowiek chce mieć dziecko,kończy szkoły, uczciwie zarabia, odkłada kasę żeby na nic nie brakowało, dba o zdrowie itp. ale ni c---a jego partnerka nie może zajść w ciążę a te #patusy co chleją w r--------j budzie tkną się lekko łokciami i już siedmoioro sebixów z jednej ciąży wyskakuje, jak to jest. #pytaniezdupy #patologia
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@unstyle: wiem, mówię tylko do czego mnie stres doprowadzał i jak bardzo to może być przesunięte. Ogólnie po tym okresie jebłam wszystko i prawie dwa lata zajęło mi dojście do siebie i rozpoczęcie życia od nowa. Jednak musiałam aż wyjechać z kraju.
  • Odpowiedz
wysyła ich na przynajmniej 2tyg urlop

@Mysiunia_: Nic nie pokręciłaś.

Brat i bratowa mojej byłej dziewczyny opowiedzieli mi podobną historię jak starali się o drugie dziecko. Starali się kilka miesięcy i nic. Dopiero jak wyjechali na urlop i to rzeczywiście zagraniczny, na dodatek bez dziecka (zostało z dziadkami), to po urlopie od razu
  • Odpowiedz
Opowieści cioci Grażynki. Żaden lekarz nie wyśle pacjentów na urlop tylko jest zobowiązany zrobić badania żeby w pierwszym rzędzie wykluczyć biologiczną bezpłodność któregoś z partnerów i potem ewentualnie jeśli oboje są płodni pracować nad psychiką. Poza tym od stresu to można mieć co najwyżej problemy z erekcja a nie z zajściem w ciążę to już jest proces niezależny od psychiki

@marcin-: ty jesteś specjalistą od wszystkiego widzę XD wiesz, ja
  • Odpowiedz
@Jaro85: A masz pewność że jesteście płodni.

Jeśli nerwowo kochacie się zgodnie z kalendarzykiem i stresujecie się tym to to zdecydowanie źle wpływa na 'powodzenie' zajścia. Przestańcie się tak bardzo starać to wyjdzie ;)
  • Odpowiedz