Aktywne Wpisy

ilem +85
źródło: GpI81jGXQAEdgst
Pobierz
Lolenson1888 +26
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz

jako, ze jest to moja pierwsza realizacja w canvas/html5 wszelkie uwagi czy sugestie bardzo mile widziane - mikolajem balansuje sie strzalkami lewo/prawo. gra podlaczona jest pod fb app, dajac jej uprawnienia opublikujesz hi/top wyniki
byc moze dodany bedzie jeszcze dzwiek, chcialbym tez poprawic troche sama fizyke gry, ale raczej watpie ze bedzie na to czas (niestety) z racji charakteru projektu (self promo) i wzmozonego po nowym roku ruchu przy tasmie produkcyjnej... #gry #html5 #canvas #islandia
gra w javascript / html5 = tnie się na komputerach z 2005 jestem na nie :(