Wpis z mikrobloga

Mirki, co ja odjabałem to nawet ja nie. XD na początku zmiany rękawiczka mi wpadła do maszyny, chciałem ją wyciągnąć, zacząłem grzebać i jakaś metalowa część odpadła. Cała lina #!$%@?, od 45 minut stoi, a ja mam ten metalek w kieszeni. XD #!$%@?, powiedziałbym im, ale teraz to po #!$%@?. Wszyscy na dupach siedzą, jakieś 30 osób, 4 techników przy maszynie i nie wieszą co jest XD właśnie ściągają jakiegoś łebka z miasta oddalonego o 100 km, a ja #!$%@? mam ten metalek w kieszeni xD #pracbaza
źródło: comment_imVUtgHAK1n96Hn3eKbNbmmT41UyBfmy.jpg
  • 42
@ButtHurtAlert: mój różowy tez jest spedytorem to raz. Dwa. Od roku pracuje NA MAGAZYNIE i na warsztacie i mam dyżury i jedna pensje. Szukam roboty i nic. Jasne podobno się zgodziłem na to. Kto #!$%@? jest taki cwaniak #!$%@? żeby odpowiedzieć NIE? Albo co kto odpowie na tekst "jak Ci się nie podoba to się zwolnij" albo "nie narzekaj, jesteś w pracy" tak #!$%@? jestem w #!$%@? pracy za 1800 na
@FunkyMonkey: hehe. Mam nadzieje ze cię dojada za ukrywanie prawdy. Wiem jak jest u mnie. Ktoś nawali i się nie przyznaje bo honor i konsekwencje. Potem wina często spada na kogoś niewinnego bo przejmował zmianę. Czyste skurkowaństwo. Do tego często takie awarie stwarzają niebezpieczeństwo dla ludzi którzy noe spodziewają się usterki.

Takich polglowkow to bym odpowiednio traktował. Bez honoru ludzie. A potem pracodawcą zły wykorzystuje malo placi . a pracownicy to
@stefan_pompka: naprawy? Koszty naprawy to znikomy procent tego, ile pieniędzy stracił zakład przez te kilka godzin przerwy w pracy linii.

@FunkyMonkey: żałosne zachowanie, mam nadzieję że wyjebią cię na zbity pysk i obciążą kosztami. Przez takich jak ty tworzy się naprawdę mnóstwo problemów. A potem się dziwią że personel utrzymania ruchu jest cięty na operatorów maszyn...
@lisu1989: spaczone rozumienie honoru. Na zasadzie: jak będzie na mnie to ucierpiał mój honor bez błędnego kozaka bez skazy. O takie rozumowanie mi chodziło. Ogólnie to masz racje oczywiście:)