Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +318
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
Kraina_Wiecznej_Saszety +1204
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak czeka ktoś na niego, bo wszyscy zachwalają to wiedzcie, że nie wszyscy zachwalają, bo ja jestem osobiście zażenowany po pierwszej godzinie na mieście. #tyleprzegrac
To chyba zasada, że aplikacje z zaproszeniami od Googla są tylko fajne jak się ich nie używa.
#spam #gry #nabijamwpisy
Właśnie dlatego liczyłem na tą grę, bo chciałem mieć powód żeby wychodzić!
@Writer:
Widziałem (do jednego nawet klucz mam (wiem, że to nie osiągniecie :) )). Największa rzecz, która najbardziej mnie zirytowała. To to, że mam GPS i aplikacje włączoną, widzę prostą drogę na 50m i na jej środku ta materia do zbierania. To blokuję ekran i idę sobie do końca ulicy. Odblokowuję na końcu i okazuję
Więc zamiast chodzić z wyciągniętym telefonem jak debil mam chodzić z odblokowanym telefonem jak debil? Nie zadowala mnie taka opcja.