Wpis z mikrobloga

@VXN1bktvbnRv: wyborcza sie laduje moze 2 sekundy dłużej. .. nie nie jestem wyborca po nie trafiles synku ... dla mnie zadna partia z obecnie startujących w wyborach nie jest warta głosu i pozdrawiam wyznawce świętego jaroslawa i macierewicza...
  • Odpowiedz
@siodemkaxx: Tak. Wyobraz sobie, ze wszedlem rano na swojego facebooka, zobaczylem reklame "zostan hackerem, ddosuj tvn", 5min nauki i zobacz co sie stalo...

Dokladnie tak bylo.

Skoro to takie proste to dawaj. Serio.
  • Odpowiedz
@siodemkaxx: K---a. Przeczytaj moze moje wypowiedzi, co? Juz kilka h temu napisalem, ze to nie jest zadne hakowanie. Nie odpowiadam na Twoje dalsze zaczepki. Jak chcesz cos udowodnic to sobie ddosuj co chcesz, potem odpowiadaj jakie to proste.
  • Odpowiedz
@siodemkaxx: DDoS to faktycznie nic trudnego ( ale żem wielce hardocorwy wpisze w consoli ping -n 5000 ) ale żeby się zabezpieczyć przed wizytą mundurowych, trzeba już trochę wiedzy. Swoją drogą czy wy na prawdę musicie wszystko sprowadzać do HURR DURR JESTEŚ ZA PO/PIS/JKM a nie za prawilnym JKM/PIS/PO?
  • Odpowiedz
Swoją drogą czy wy na prawdę musicie wszystko sprowadzać do HURR DURR JESTEŚ ZA PO/PIS/JKM a nie za prawilnym JKM/PIS/PO?

@Uszatyy: bo tu tylko o to chodzi jak hejtują tvn to czytają fronde...
  • Odpowiedz