Aktywne Wpisy

vieniasn +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dajcie coś relaksacyjnego na yt albo Spotify takie z babskim głosem najlepiej coś delikatnego bo chłop ehh
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wystarczy poczytać, to co na forach internetowych swoich miast piszą mieszkańcy Ługańska i Doniecka, by wyrobić sobie zdanie, na temat tego co się tam dzieje.
@Pinkman: A tu sie myslisz bo akurat cyklicznie sprawdzam jego profil tak samo mam w zakladkach profile separatystow. Co nie zmienia mojego zdania ze dziennikarz jest nieobiektywny i omamiony propaganda jednej ze stron. W porównaniu z nim nasza Bojke ktora była na Ukrianie to jest wzór obiektywizmu. Propagandzie ukrianskiej tez nie ufam. Co do naszych mediów to wczorja w kazdym niemal programie TVP
@Pinkman: To raczej apeluj do przeciwnej storny. Procentowo szczujacych w internecie jest wiecej po rosyjskiej stronie. Ze swieca szukac na Vkontakte pozytywnej wypowiedzi Rosjanina o Polsce albo Polakach pod politycznymi tematami. Prosilem żeby mi ktos takowe zaplusowane wypowiediz pokazał i cisza. U nas klaierow Rosji jest cała masa. A teraz słuchaj - mnie do Rosjan nie