Aktywne Wpisy
Zamroczony +1642
WujaTHC +289
Zawsze śmieszy mnie p---------e typu że mieszkania stoją puste bo ludzie boją się wynajmować bo ktoś może się tam wpieprzyć, zająć chatę i nie płacić. Tymczasem moja była czynszojadka wolała połasić się na 200 złotych miesięcznie więcej i straciła spokojnego i ogarniętego lokatora który siedział u niej 5 lat, nie sprawiał żadnych problemów i płacił zawsze na czas XD Oby teraz jakaś patolnia jej sie tam w-----a.
#nieruchomosci #wynajem
#nieruchomosci #wynajem
Ale najwięcej osiągniez jeśli dołożysz ramu. Świeży system i wolno Ci działa co to za laptop?
@didek109: to nie moj laptop, tak to bym pewnie puppy linuxa stawil. Kupno ramu zaproponuje.
Jeśli masz mniej niż 1gb ram nie aktualizuj systemu bo SP3 Ci zje wydajność. A najlepiej kup używane 1gb ram do niego.
Co do 400 dni pracy zobacz hd tune jaka jest jego wydajność. Jak masz poniżej 20mb/s to już nic Ci nie pomoże.
Łatwo zobaczyć co jest wąskim gardłem bo jak hdd/ram to wdać że dioda hdd miga a komputer muli.
@didek109:
@Luks_x: wiecie co moze byc przyczyna niedzialajacych sterownikow audio? Instalator wywala brak urzadzenia obslugiwanego przez ten sterownik a pobralem ze strony fujitsu do tego modelu laptopa
co do audio to spróbuj najpierw to zainstalować http://support.microsoft.com/kb/888111
@kovalski: pobieram to, licze ze pomoze bo nie mam sily do tego badziewia. Chcesz to wysylaj znajoma na pewno sie ucieszy.
Czasem bywa tak ze nawet oryginalne sterowniki nie działają i trzeba szukać alternatywnych.
Ram 1gb coś koło 20zł używka.