Wpis z mikrobloga

Mam chwilę oddechu i tak się zastanawiam... chcielibyście poczytać trochę o tej appce od strony projektowania, tworzenia, rozwoju?

http://antyapps.pl/bank-rabatow-sprawi-ze-w-koncu-zrobimy-uzytek-z-promocji-oferowanych-przez-nasz-bank/

tak się składa, że pracuję przy niej i mam sporo insightu, a może kogoś zainteresuje takie quasi-studium przypadku.

zasady są proste:

1. w komentarzach będę coś tam opowiadał i wołał plusujących główny wpis - jeśli ktoś nie chce nowego powiadomienia, cofa plusa. :)

2. oprócz tego postaram się także na bieżąco poodpowiadać na pytania, wołając już pojedyncze osoby

#bojowkawindowsphone #windowsphone
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

znajomy zasugerował pewien problem do rozwiązania: miał kilkanaście kart płatniczych i zwykle nie miał wszystkich przy sobie (...) jakieś programy rabatowe (...) chciał móc z nich skorzystać

sorry za offtop ale twój znajomy musi mieć strasznie smutne życie...
  • Odpowiedz
@eDameXxX:

ile osób i ile czasu pracowało nad apką?

3 osoby, aktualnie są 4 (+outsourcing deweloperów androida) - pierwsza wersja powstała w kilka dni, obecnie prace trwają już ok. 3-4 miesięcy (trudno mi powiedzieć, ile roboczogodzin w tym czasie poszło, bo mamy jeszcze swoje zwykłe zlecenia/prace
  • Odpowiedz