Wpis z mikrobloga

dlatego nie opłaca się być wiernym. Trzeba współżyć z różnymi kobietami żeby ta jedna Ci się nie znudziła i żebyś jak nastąpi zdrada z jej strony (a to jest nieuniknione prędzej czy później) nie czuł się jak debil.

Rak tygodnia xD

#shitwykopsays #bekazpodludzi
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yasmine: To wygląda jak tok myślenia mojego kumpla "ja mam dziewczynę ale rucham wszystko co popadnie bo jestem FACETEM a facet ma r----ć wszytko nawet jak jest w związku a jak mnie dziewczyna zdradzi to jest zwykłą k---a" xD
  • Odpowiedz
@yasmine: Ma 23 lata :<

Niestety nie miałbym jak jej tego udowodnić, poza tym ona jest tak w niego zapatrzona że i tak nie uwierzy (raz nawet znalazła u niego w historii przeglądarki, ze przegląda dziewczyny na roksie i mu uwierzyła jak jej powiedział że to z jakimś kumplem dla jaj przeglądali), nie ma już ratunku dla niej :<
  • Odpowiedz
@yasmine: @Vealheim: Tu nie chodzi, że to wykopowicze. To ludzie tak mają. Że na podstawie własnych doświadczeń, które zapewne w jakiś sposób dla każdego są bolesne skreślają każdą kolejną "kandydatkę" czy ogólnie osobę.

To, że ktoś tak zrobił nie znaczy, że zrobi tak inna osoba. Często wkurza mnie też to, bo chcąc poderwać osobę, ona mnie już skreśla, bo "jestem jak każdy facet".

A czego by się nie
  • Odpowiedz
@yasmine: przeciez tutaj i tak malo kto rucha. ten sposob po prostu stulejarnosc naprawia swoje ego, bo reszta swiata - ta ruchajaca - je sukcesywnie depcze, okazujac swoja domniemana wyzszosc nad trwajacymi w celibacie [jak ktos nie moze a chce to chyba nadal jest celibat, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ]
  • Odpowiedz