Aktywne Wpisy
Tacho_ +20
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
mickpl +663
Z okazji końca wakacji kredytowych to mam taki szalony pomysł dla rządu, bo faktycznie trzeba coś z tym zrobić.
Niech ludzie płacą raty tak jak się umówili z bankiem.
Kontrowersyjne, wiem.
#kredythipoteczny #wakacjekredytowe #nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
Niech ludzie płacą raty tak jak się umówili z bankiem.
Kontrowersyjne, wiem.
#kredythipoteczny #wakacjekredytowe #nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
Głosowanie zakończone - zwyciężyło Borderlands GOTY.
Link do loterii: http://www.steamgifts.com/giveaway/c13HB/
Plus wołam głosujących: @aurevoir, @Ned, @FilipChG, @dlaczegoale, @swierzaq, @Potfur, @cysioland, @-PPP-, @Zioman, @unknownPL
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiem, jestem okrutny.
@unknownPL: A i z każdym kolejnym będę zwiększał próg ;)
Może kiedyś do takiego dojdzie ;)
Rozumiem symboliczny próg żeby pozbyć się kompletnych pijawek, ale tożto prawie 100zł!
Daj żyć, niektórzy tutaj bułki z chlebem jedzo na śniadanie, a Ty takie limity ustawiasz. Przecież wiadomo, że zdecydowana większość i tak nigdy nie wydała dla innych tylu pieniędzy, tylko byli sprytni i wystawiali gry warte sporo kasy, gdy akurat były w śmiesznych promocjach albo wręcz za darmo (np. Dota 2, Metro 2033).
Ci którzy się zapisali jakoś nie narzekają.
Tak jak pisze FilipChG można rozdać gry z HB, które kosztuje aż dolara! Własnie parachutes to robi ;)