Aktywne Wpisy
Sylvio19 +32
Nikt mi nie wmówi, że busiarz to normalny człowiek jak każdy inny xD #bekaztransa #busiarze #kierowcy
Jeżeli nauczyciele w szkole charakteryzowali Cię przymiotnikami:
"Cichy. Spokojny. Grzeczny"
to wiedz, że słowa te stanowiły wyrok śmierci społecznej.
#przegryw #przegrywpo30tce
"Cichy. Spokojny. Grzeczny"
to wiedz, że słowa te stanowiły wyrok śmierci społecznej.
#przegryw #przegrywpo30tce
Koleżanki, koledzy z #mirko. Jakiś czas temu dostałem od #pizzaportal sporą ilość kuponów na pewien event. Niestety, nie wszystkie kupony zeszły i tak zostały u mnie. Kończy im się ważność - są ważne jedynie do końca tego roku. Stwierdziłem więc, że część z nich rozdam. Ale żeby nie było tak łatwo - nie wystarczy zaplusować mój wpis (ale trzeba!). Trzeba napisać jeszcze coś. Cokolwiek. Coś, co zgarnie największą ilość plusów. Dowolna treść :) Liczę na kreatywność wykopków :)
Nagradzam 15 osób. Każda osoba dostanie ode mnie na PW kod ze zdrapki.
Koniec zabawy - 08.08.2014r. godzina 19:00
Do roboty :)
#pozdrodlakumatych
Żałuję trochę, bo spoko ziomeczek był z tego pracownika, a kupony #!$%@?ł przypadkiem, bo był czarny jak fotel xD
Śmiecham, bo szefu płacze, a ja wale konia za ścianą i przeglądam mirko, a pracownicy go pocieszają,
a ja se siedzę za ścianą i #!$%@? jestem śmieszkiem poza kontrolą,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Profesor: Samolot przewoził 500 cegieł. Jedna cegła wypadła z samolotu. Ile cegieł pozostało na pokładzie??
Student: Cóż, to proste! 499!
Profesor: To prawda. Następne pytanie. Jak umieścić słonia w lodówce w trzech krokach??
Student: 1. Otwórz lodówkę, 2. Umieść słonia 3. Zamknąć lodówkę.
Profesor: Następne. Jak umieścić jelenia w lodówce w czterech krokach?
Student: 1. Otwórz lodówkę. 2. Wyciągnij słonia. 3. Wsadź jelenia. 4. Zamknij lodówkę.
Profesor:
- Tato,już nigdy więcej nie pójdę z tobą na sanki!
- Nie gadaj tyle synu tylko ciągnij!
( ͡° ͜ʖ ͡°)