Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +35
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +1
Czy któryś z Mirków czytał "Bastion" Stephena Kinga?
Warto zainwestować?
Do tej pory przeczytałem tylko "Miasteczko Salem", a planuje powoli gromadzić powieści Kinga.
Opinie plz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ksiazki #stephenking #bastion #pomocy
Książki zawsze były i będą lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam King powiedział kiedyś (w książce "Pamiętnik rzemieślnika"), że "Bastion" to wg czytelników nadal najlepsza powieść jaką napisał.
No cóż, prędzej czy później pewnie i tak przeczytam.
Okej, dzięki wszystkim, jeśli "Bastion" będzie akurat w księgarni, w co niestety wątpię to kupuje, a jeśli nie będzie co bardzo prawdopodobne to pewnie padnie na "Cmętarz Zwieżąt". (。◕‿‿◕。)
Warto tez z Kinga polecić "Pod Kopułą" :)
Wszyscy to odradzają, dlaczego? ;o
@adulski: @Niedzwiedz87: