Wpis z mikrobloga

Ej ej ej Mirosławy!

Czy któryś z Mirków czytał "Bastion" Stephena Kinga?

Warto zainwestować?

Do tej pory przeczytałem tylko "Miasteczko Salem", a planuje powoli gromadzić powieści Kinga.

Opinie plz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ksiazki #stephenking #bastion #pomocy
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dreamh00k: nawet nie wiedziałam że film jest :p chyba jedyny film na podstawie książki Kinga który obejrzałam to lśnienie i obejrzałam go tylko dlatego, bo nie mogłam przejść przez książkę. A podchodziłam do tego 3 razy :p
  • Odpowiedz
Skoro planujesz małą (lub dużą) kolekcję Kinga to zadbaj o to, by nie zabrakło w niej "Wielkiego Marszu". Napisał to jako Richard Bachman, ale na nowszych wydaniach jest też jego prawdziwe nazwisko.

Sam King powiedział kiedyś (w książce "Pamiętnik rzemieślnika"), że "Bastion" to wg czytelników nadal najlepsza powieść jaką napisał.
  • Odpowiedz
@JoanTB: tak, słyszałem o Wielkim Marszu, zainteresował mnie na początku, ale potem tak myślę, że opis jakiegoś marszu na dłuższą metę może być nudny. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

No cóż, prędzej czy później pewnie i tak przeczytam.
  • Odpowiedz
@dreamh00k: to tak jak w Carrie. W książce paskuda i maszkara a w tej nowej wersji filmu, który widziałam tylko urywki w reklamach to laska jakich mało :p i popsute wszystko
  • Odpowiedz
@dreamh00k: Wielki marsz nudny? Tą książkę czyta sie jednym tchem z wypiekami na twarzy, obgryzając jednocześnie paznokcie... Jezeli nie czytałeś to nadrób w pierwszej kolejności!

Warto tez z Kinga polecić "Pod Kopułą" :)
  • Odpowiedz