Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mickpl +83
Fajnie byłoby się tak urodzić, aby po studiach wchodzić na rynek pracy w latach 90. Ktoś powie, że bieda i syf. To prawda. Ale też najlepsze dwie dekady w historii Polski dla rozwoju wszelakich biznesów ever.
Reformy Balcerowicza to była ogromna szansa. Ludzie rozwijali wielomilionowe biznesy prostymi patentami typu pojadę do Niemiec i przywiozę telewizory, które sprzedam na targu XD Albo handlowali gaciami i stawiali za to chałupy.
Dużo tych firemek popadało
Reformy Balcerowicza to była ogromna szansa. Ludzie rozwijali wielomilionowe biznesy prostymi patentami typu pojadę do Niemiec i przywiozę telewizory, które sprzedam na targu XD Albo handlowali gaciami i stawiali za to chałupy.
Dużo tych firemek popadało
Zapraszam na moje dzisiejsze #wieczornegranie
Start: 20:30, koniec ok. 22:30
Jak zwykle królować będą rockowe przeboje. Jak zwykle również czekam na Wasze propozycje.
http://wykopfm.pl/
Zawołam na 15 minut przed audycjoną.
Komentarz usunięty przez autora
@aknaaaaa, @Angrist, @Ardeni, @a_ja_kocham_rewolucje, @bambo, @bladolux, @browarPL, @cherrycoke2l, @Creep, @Cripex, @cruc, @daniio33, @DiscoKhan, @DonJohn, @DoubleFace, @dzanek, @dzejdzejdzej, @dzem_dobry, @emilyem, @encoree1337,
Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
@ereswude, @Ettercap, @Famina, @fasfsrheeahgdfhds2, @fidel, @fidolina, @floyd5, @foxmurder, @gabriel-bryju, @ginozaur, @gloom, @gosvami, @groszek71, @Grouplove, @hakuna-matata, @InzMovi, @irs, @Irydi0n, @jestem-tu, @johanneskate1,
@Jormungand, @kapusiasty, @karczujmy_i_orajmy, @karishma, @kaseku, @kasper93, @Kisieliusz, @kokus, @kowalale, @Kozak_Lkr, @Kressska, @kultowa, @Kuork, @L0gin951, @lennyface, @leworwel, @lomir, @Lukassz, @mab122, @marchewaa,
@Marpop, @marysuistyczna, @max1m0-, @mentosh, @Metsan, @Migfirefox, @millo216, @neib1, @nexe, @niedzwiedzica, @Nihility, @norbert108, @NutsCracker, @OsziOsz, @papierksiazkowy, @parodiaczlowieka, @Pathlogan, @pawlik90, @pedrollo, @perun86,
@piotreeek, @plazma, @polusiowa, @Possen, @powalacz, @Pro100wryj, @qnebra, @quba74, @RatownikMagiczny, @Ray, @razornfs, @rexor, @rimyi, @Rincewind, @s87, @Shelsing, @shocik, @SiarkoWodor, @SirPsychoSexy, @skreecz,
@slonio121, @Sneakerro, @softenik, @SteveDogs, @Stopa_Stefana, @Szarlejowiec, @trollbuster, @Tropek, @Trzesidzida, @Tymariel, @Wild_Derp, @WykopowyOdwykToSciema, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @Wysztiglowany, @Xawlo, @YourNightmare, @zordziu,