Wpis z mikrobloga

@Bohun_Zygmund: Nie zapisuję tych wszystkich rzeczy, ale chyba przyznasz, że zapadają w pamięć? :)

Poza tym nie muszę archiwizować, bo na pewnej stronie z ogłoszeniami jest osobnik, który ciągle sypie takimi kwiatkami i czasami zaglądam w jego komentarze na poprawę humoru. Dzięki Tobie znowu mnie podkusiło:

- "If you interesting com havelock and then wee took about the
  • Odpowiedz
@sevenjeden: no i co z tego?a jak wkleisz ten profil to myslisz ze do niego zajrzę? rozumiem zart ale smieszy mnie to ze komus chce sie rozpamietywac glupote innychXD co ty w zwiazku z nimi jestes? przypomina mi to babe ktora pamieta kazdy blad meza od poczatku ich małżeństwa.
  • Odpowiedz
@Bohun_Zygmund: Widzisz... Ciebie śmieszy to, że mi się chce rozpamiętywać czyjąś głupotę, a mnie śmieszy czyjaś głupota. Każdy ma inne poczucie humoru. Nic nie poradzę, że parskam czytając takie rzeczy :( Z resztą patrząc na zaplusowany wpis na górze, który poszedł w gorące, widać że nie jestem odosobniony. Trochę więcej dystansu...
  • Odpowiedz
@sevenjeden: ja tam nie wiem - takie smieszki gorace zyjace nadal w 2005r jak zobacza angielski to jak plachta na bykaXD ze tez jeszcze sie nie przyzwyczaili ze ludzie wyjezdzaja i jezdza po swiecie, porozumiewaja sie mniej czy wiecej po angielsku

dajcie sobie na luz - ci z iranu czy rumunii nie mowia lepiej od tego co zaprezentowales i co? i nic
  • Odpowiedz
@Bohun_Zygmund: Dlaczego mamy dać sobie luz, skoro nas to śmieszy a przy tym nikogo nie krzywdzimy? Jak już wspomniałem, nie śmieszy mnie czyjaś nieznajomość angielskiego, bo to normalne... bardziej mnie śmieszy brak myślenia, który objawia się takim dosłownym tłumaczeniem polskiego na angielski, lub też brak chęci zajrzenia do słownika i sprawdzenia czy wszystko ma ręce i nogi. Może to Ty kolego daj sobie luz, bo niepotrzebnie się spinasz z naszych
  • Odpowiedz
@sevenjeden: dzis z typa ktory mi udowadnial ze stary jaguar czy bentley wypierdziany przez jakiegos bogacza jest synonimem luksusu i statusuXD smialem sie z tego ze golodupce ktorych nie stac na czesci beda udawac przed innym plebsem ze maja pieniadze a on twierdzil ze to jest awans spolecznyXD

ze takim samym awansem bylo by otrzymanie rakiety kosmicznej od stanow zjednoczonych zeby polska mogla by sobie poleciec w kosmos

wszystko to jest takie
  • Odpowiedz